All4Data

door | 28 mei 2015

All4data ontwikkeld op arbeidsmarkt gerichte administratie oplossingen in de cloud. Met innovatieve technieken worden intuitieve apps gemaakt die zo goed als alle papieren administratie vervangen. Van contact gegevens en agenda’s tot offerte aanmaak, tijdsregistratie en facturaties, met de flexibele mogelijkheden van de apps is dit een “backbone” voor ondernemingen.

Bespaar tijd en papier met de maatwerk oplossingen van All4Data

Binnen deze lijn van producten is Appvocatuur de eerste in hopelijk een lange reeks van arbeidsmarkt gerichte apps. Want welke ondernemer wil er nou niet een besparing op zijn administratieve uurtjes, en hierbij ook nog zijn administratie, email, bestanden, contacten, agenda en nog veel meer van elke lokatie veilig kunnen benaderen.

OP3N ontwierp de diverse logo’s voor de diverse Apps van All4Data, zo ook de huisstijl, flyer materiaal en de website en app voor smartphones. De huisstijl bestaat uit de logo’s en iconen die speciaal voor All4Data zijn ontwikkeld. Deze komen terug in de flyer en de website. Het logo voor Appvocatuur is ook ver-appt in de vorm van een icon voor op smartphones en tablets.

Wat OP3N Voor Jou Kan Doen?

 

Laat je inspireren tijdens een merkwaardige date!

Succesvolle branding

Bekijk

 

 

 

0 reacties