Nieuws, tips en fun

Blog over merk ontwerp, ondernemen, branding, webdesign, communicatie strategie, social media en nog veel meer!

Je verkoopt minder als je aardig doet.

Je verkoopt minder als je aardig doet.

Ik ben vaak geconfronteerd met de uitspraak dat goede sales gekoppeld zijn aan één eigenschap; aardig gevonden willen worden. Want: “Als je door iedereen aardig gevonden wilt worden, kun je geen deals sluiten die goed zijn voor jezelf.”

Lees meer
Creativiteit als basis voor design

Creativiteit als basis voor design

Als tekenaar, illustrator, kunstenaar en creatief docent ga je wat vaker “out of the box”.
Deze creatieve uitspattingen buiten kantoortijden zijn kenmerkend voor OP3N, tenslotte zijn het ook deze skills die de logo’s en huisstijlen vakwerk maken.

Lees meer
Hoe kun je iemand overtuigen?

Hoe kun je iemand overtuigen?

Lees jij ook zoveel stevige stellingnames op social media?Zie jij ook zoveel mensen die anderen proberen te overtuigen? Ik ervaar zelf wel wat emotie wanneer iemand het weer nodig vindt om te gaan discussiëren over de "Rona" (maar houdt vaak wijselijk mijn mond...

Lees meer
Wat kost het om te winnen met marketing?

Wat kost het om te winnen met marketing?

Met een dwingende wil om je hartslag omlaag te krijgen sta je in de opwarm ruimte en je moet je gaan melden voor de start opstelling. Je weet zeker dat je deze eerste van 3 wedstrijden op deze ochtend kunt winnen. Dit is jouw feestje, jouw moment dat je dominant kan zijn en je laat het door niemand afpakken.

Lees meer
Identity fun

Identity fun

10 Inspirerende visitekaartjes, om te laten zien waar OP3N zijn inspiratie vandaan haalt. De kreet “Less is bore” is volledig van toepassing op deze voorbeelden.

Lees meer
Fotografie of een kiekje?

Fotografie of een kiekje?

Zelf de foto’s voor je reclame uitingen maken? Dan zijn deze fotografie tips handig. Want; wat is eigenlijk het verschil tussen fotografie of een kiekje?

Lees meer
Guerrilla marketing

Guerrilla marketing

Guerrilla marketing word gebruikt om in een korte tijd heel veel aandacht te krijgen van media en publiek. Het raakt meestal een zeer lokale doelgroep en het bevindt zich meestal in het straatbeeld. Je hebt verschillende soorten van guerrilla acties, denk hierbij aan: stickers, objecten op straat, een boodschap op de muur of op de grond.

Lees meer
Stage lopen bij OP3N

Stage lopen bij OP3N

Mijn naam is Yasmine Tai, ik ben 17 jaar en stagiaire bij OP3N. Ik zit in het tweede leerjaar Mediavormgeving, Art & Design op het ROC Midden Nederland. Op de opleiding leer ik toegepast creatief te zijn, zo maak ik bijvoorbeeld: illustraties, visitekaartjes, flyers en folders, foto bewerkingen en leer ik hoe ik animaties moet maken.

Lees meer
Goede voornemens voor 2016?

Goede voornemens voor 2016?

Heb jij als goed voornemen voor 2016 om naar de nieuwe Star Wars film te gaan? Of ben jij van plan om te gaan starten met een onderneming? Beiden zijn het leuke voornemens maar voor sommige uitdagingen kun je soms wat motivatie gebruiken. Hierbij geef ik je een aantal quotes waarmee jij met de snelheid van het licht kunt gaan starten. Succes en “may the force be with you”!

Lees meer

Wat OP3N Voor Jou Kan Doen?

 

Laat je inspireren tijdens een merkwaardige date!

Succesvolle branding

Bekijk

 

 

 

Volg OP3N via:

Koffie, thee
of een krachtig merk?

logo in actie

Netwerken en ondernemen is er op uit gaan, plannen smeden en bondjes vormen.

Kom, laat iets van je horen en plan een merkwaardig gesprek om die plannen vorm te geven.

OP3N merkburo, een krachtig merk in 3 stappen

Primulastraat 52
3812 WS Amersfoort

Primulastraat 52
3812 WS Amersfoort