Stage lopen bij OP3N

door | 20 mei 2016

Yasmine TaiMijn naam is Yasmine Tai, ik ben 17 jaar en stagiaire bij OP3N. Ik zit in het tweede leerjaar Mediavormgeving, Art & Design op het ROC Midden Nederland. Op de opleiding leer ik toegepast creatief te zijn, zo maak ik bijvoorbeeld: illustraties, visitekaartjes, flyers en folders, foto bewerkingen en leer ik hoe ik animaties moet maken. Naast al het computeren zijn er ook twee uurtjes in de week met ouderwets hand tekenen (stiekem zijn dit mijn lievelings uurtjes).

Mijn opleiding bestaat uit vier leerjaren. In het tweede leerjaar moet ik vijf maanden stage lopen, dit doe ik dus bij OP3N. Ik heb het erg getroffen met deze stage plek. Ik leer zoveel dingen waardoor het lijkt alsof ik op school bijna niks doe. Van “maak maar een leuke flyer” naar “maak een leuke, creatieve, nette, correcte flyer” is best wel lastig maar erg leuk. Ik heb mezelf deze twee jaar altijd gezegd dat ik WordPress nooit meer zal gaan gebruiken (gewoon omdat ik het een vervelend programma vond), nu vind ik het juist één van de leukere dingen om te doen. Ik ken alleen nog maar de basis, maar Elco heeft me wel overgehaald om er later nog veel meer over te leren. Wat ik wou leren op de opleiding leer ik nu allemaal bij OP3N. Naast dat ik hier veel leer hangt er ook gewoon een gezellige sfeer.

Later wil ik ook mijn eigen bedrijf beginnen, eigenlijk het zelfde als OP3N. Maar voordat ik dat ga doen, ga ik nog naar het HBO om verder te leren, want ik ben nog jong (en anders komt het er niet meer van).

Wil je meer van mij te weten komen? Hier is een link naar mijn website: www.yasminetai.wordpress.com

Wat OP3N Voor Jou Kan Doen?

 

Laat je inspireren tijdens een merkwaardige date!

Succesvolle branding

Bekijk

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.