fbpx
Voor Beautysalon Anne ontwierp OP3N een folder, hieruit vloeide ook de website en huisstijl.

Huisstijl voor Beautysalon Anne in Nijkerk

Beautysalon-Anne-BordjeVoor Beautysalon Anne verzorgd OP3N een passende huisstijl. Zelfs het subtiele bordje op de gevel werd door OP3N gerealiseerd, dat noem je pas huisstijl!

Slim: behandelingen en tarieven zijn opgenomen in de folder hierdoor is dit een handige give away geworden om te verstrekken. Elke ontvanger heeft direct alle nodige informatie tot haar beschikking en kan meteen de telefoon oppakken voor een afspraak.

Het doel van een folder

Een folder, flyer of leaflet kan een krachtige tool zijn om wat meer over een bedrijf te kunnen vertellen. Een visitekaartje of briefpapier geven de uitstraling en huisstijl weer, maar kunnen minder goed vertellen wat een bedrijf kan betekenen of aanbieden. Een folder is dus goed om wat meer informatie te geven en daarbij de doelgroep te enthousiasmeren om actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld eens aan het omschrijven van uw diensten pakket, of de promotie van uw producten. En dan hebben we het nog niet gehad over acties en voordeel coupons die opgenomen kunnen worden om de doelgroep nog sneller te laten reageren. Ook een stategie uitstippelen voor het gebruik van uw folder?

Wil jij – net als Beautysalon Anne – samenwerken aan jouw onderneming?

Ja, natuurlijk!