Werkt Jouw Website Altijd?

merk in actie

Met een mooie website die jouw merk verhaal verteld, maak je een geweldige indruk.

Met een goed converterende website levert het klanten op, daar wordt je nog blijer van.

Maar waar we allemaal blij van worden is een goed werkende website!

Lees hier waarom we WordPress hosting en beheer aanbieden.

Lees hier meer over website veiligheid.

Webdesign of webhosting kosten

WordPress, Veilig, Betrouwbaar
& Snel 

merk in actie

Wat kost het om een veilige WordPress website te hebben die snel en betrouwbaar is? Een heleboel tijd, kennis van zaken, controles en updates. 

Heb jij die tijd en kennis? Super, want dan kan je een heleboel zelf onderhouden.

Of besteed je liever je tijd aan leuke dingen (net als ons)? 

WordPress Hosting + Websitebeheer
van OP3N

Gewoon Goed Hosting Pakket-Tychon en Elco

En we kunnen nog meer voor je betekenen

Online marketing funnels

Verzamel email adressen door een leadgenerator en email marketing.
Dit kunnen we ook voor je automatiseren!

Verdien door online verkopen

We verzorgen een webshop module in je website met een Woocommerce installatie.

Social media tools en planning

Met de social media branding toolset
wordt je herkent en door planning bereik je resultaat.

Telefooncentrale en online bellen?

Ontdek het gemak van een automatische telefoon beantwoorder, doorgeschakelde telefoons (vast <> mobiel) en keuzemenu’s.

f

Heb je nog meer nodig?

Meer email ruimte, meer email adressen, meer talen in je website of
een keurmerk voor veilig online shoppen?

Waarom Websitebeheer en WordPress Hosting van OP3N?

Ik (Elco) ben begonnen met grafisch- en webdesign in de Nokia 3210 periode. Ken je die telefoon nog? Dat ding was niet stuk te krijgen, je pakte hem uit de verpakking, duwde er een sim kaart in en hij deed het gewoon.

Tegenwoordig heb ik een iPhone die elke twee maanden om een update mekkert.
Doe ik de update niet… dan gaat hij raar doen. En de apps die er op staan doen al net zo stom.

Helaas zijn er er nu ook zoveel updates op je WordPress website, doe je ze niet… dan gaat hij raar doen.

Voorheen kon jij zelf met updates aan de slag, of pakte wij het voor je op zodra je iets nieuws wilde. Maar inmiddels is het een tijdrovende klus geworden en waarschijnlijk wil jij er niet -extra- voor betalen of naar om hoeven kijken…

Wat nu?
Om niet om te hoeven kijken naar je website, kan je vanaf nu gebruik maken van het:

Gewoon Goed Pakket

Hiermee staat alles centraal, worden alle updates en optimalisaties voor je uitgevoerd, heb je 1 aanspreekpunt voor beheer, kunnen wij je sneller helpen en het belangrijkste; je voorkomt onverwachte kosten wanneer er problemen zijn of wanneer er wereldwijd weer eens nieuwe eisen komen (zoals SSL, Cookies of AVG).

Wat als ik geen pakket wil?

Natuurlijk kan je blijven zitten bij de hosting die je nu hebt. Maar als er dan iets met je website is, wordt onderhoud of herstel aan je doorberekend op na-calculatie (en geloof me, dat is altijd gedoe).

Het online team

Elco van Dijk

Elco van Dijk

Creatief strateeg, merkenmaker en webdesigner

Ik bedenk de strategie voor je website en andere online uitingen. En natuurlijk geef ik het vorm.

Tychon Borghols

Tychon Borghols

Webdeveloper, hosting expert en IT

Ik verzorg de techniek achter jouw website, van hosting tot webshop. En ik help je met tastbare IT zaken, zoals voice over ip (digitaal bellen) en kassa systemen.

Algemene Vragen
Over Website Veiligheid

Zoals we weten zijn het internet en websites onderhevig aan allerlei zaken die we soms niet snappen en vaak niet willen tegen komen.

Denk maar aan Hacks, malware, ransomware, blackmailing, traag werkende websites of verbindingen, emails die niet aankomen, spam, phishing en Ddos aanvallen op servers.

Wat kan je tegen cybercrime doen?
Door het tijdig uitvoeren van updates, je website en server te monitoren en dit op reguliere basis te checken kan je veel voorkomen.

Maar kun je dit zelf en wil je hier tijd voor maken?

Waarom wordt jouw website gehackt?

Hoe groot of klein je bedrijf en website ook is, hacken kan iedereen overkomen. Grote bedrijven worden gehackt om persoonsgegevens of bank transacties in te zien. Kleine bedrijven worden gehackt om mallware of bestanden te plaatsen, zo kan een hacker meer mensen bereiken.

Wat is Mallware?

Mallware plaatst gegevens in je website die bezoekers doorstuurt naar andere websites, of laat andere inhoud zien (criminele casino’s, medicijnen of nog vervelender; pikante websites voor volwassenen).

Heb ik het door wanneer ik gehackt ben?

Soms is een hack opvallend, maar meestal is dit juist niet het geval. Tegenwoordig is het vaak goed verstopt en dit is SUPER IRRITANT, want hierdoor wordt je vaak -super gênant- getipt door een website bezoeker/klant. Ook kan je website hierdoor op een zogenaamde Blacklist komen te staan, hierdoor zakt je website in Google resultaten of komen je emails ineens niet meer aan bij klanten.

Wie hackt mijn website?

Vaak zijn hackers programmeurs die op zichzelf of in opdracht werken van criminele organisaties. Echter zie je vaker (ro-)bots dan echte personen aan je website rommelen.

Wat doen bots?

Bots zijn computer netwerken die heel veel sites van verschillende locaties bestoken met vragen of informatie. Er zijn goede bots zoals van Google, deze zorgen voor jouw ranking in Google of checken de gezondheid van je site. Maar dus ook slechte bots die willen verdienen aan jouw website.

Waar komen de aanvallen vandaan?

Je ziet vooral veel aanvallen komen uit de Oekraïne, China en Rusland (dit kan je zien op basis van ip-gegevens). Soms kan je achterhalen wie een poging heeft gedaan om op jouw site in te loggen doormiddel van het achtergelaten ip-adres, je kunt in veel gevallen dit ip-adres dan blokkeren. Maar zodra je hier aan begint is het einde zoek, er zijn namelijk dagelijks heel veel aanvallen zonder dat je het door hebt.

Is het eenvoudig om mijn website te hacken?

Soms is hacken heel eenvoudig, bijvoorbeeld wanneer je een voor de hand liggend wachtwoord gebruikt of nooit je website update. Daarnaast zit er achter elke website een stuk software waarin een openstaand achterdeurtje gevonden kan worden. Zodra bekend wordt dat er zo’n achterdeurtje gevonden is in populaire software zoals WordPress, iOS of Windows zie je meteen meer aanvallen.

Wanneer is mijn website kwetsbaar?

Hacken gebeurd vaak op grote schaal en op heel veel websites tegelijk. Dit lukt dan alleen bij minder goed beveiligde websites. Wanneer je site netjes up-to-date is kom je hier vaak ongeschonden vanaf.
Maar wanneer iemand het echt alleen gemunt heeft op jouw website (vanwege persoonsgegevens, veel data, hoge google score of betalingen die via jouw site lopen) kun je er soms bijna niets tegen beginnen. Dan is snel kunnen repareren wel zo fijn.

Hoe kan ik mijn website beveiligen?

Voor een hele hoop zaken is verantwoord computer gebruik al een mooi begin. Daarnaast is het maken van back-ups verstandig. Ook zijn er diverse beveiliging plugins en online diensten die aanvallen tegen kunnen houden. Sommige hiervan hebben gratis versies maar voor meer zekerheid ga je voor een betaalde beveiliging-plugin of service. Ook kan je veel doen met je keuze voor een betrouwbare en betrokken hosting partij.

Wat maakt hosting uit?

Er is goedkope shared hosting zoals bij Webreus, hierbij maak je met meerdere (andere) website eigenaren gebruik van dezelfde server. Maar er is ook dedicated hosting waarbij je echt je eigen server beheert of huurt. Het verschil is dat dedicated hosting vaak sneller, stabieler en ook sneller herstelbaar is. Meestal is de service bij dedicated hosting gebruiksvriendelijker.
Bij een webreus, yourhosting, your-webhost, antagonist, strato, hostnet of andere verzamel hostingpartij ben je veel meer op jezelf aangewezen (ook wanneer het mis gaat).

Kan ik mij er tegen verzekeren?

Je kunt jezelf tegen cybercrime, online misdaad of online schade verzekeren. Vaak is dit kostbaar, ingewikkeld en alsnog een juridisch gedoe wanneer het gaat om verantwoordelijkheid (omdat je bijvoorbeeld al wel zelf een deel van alle bovenstaande dingen geregeld moet hebben).

Wat kan/moet ik zelf doen?
  • Werk niet aan gevoelige cloud documenten in onbeveiligde wifi netwerken (zoals in veel koffie bars of -zoals ik zelf mee heb gemaakt- banken).
  • Sluit online documenten af en log uit wanneer je hier mee klaar bent.
  • Gebruik op elke website een ander wachtwoord.
  • Gebruik incognito tabbladen wanneer je niet wilt dat iemand jouw laatst bezochte website pagina’s kan traceren.
  • Cookies kunnen vaak niet zoveel kwaad, maar bij twijfel altijd checken wat er van jouw website gebruik wordt bijgehouden.
  • EN VOORAL! Zorg dat je computer, telefoon of tablet up-to-date is met de laatste software updates.